Friday, April 19, 2024 - 14:15 pm CEST
Email Email | Print Print | rss RSS | comments icon Comment |   font decrease font increase

   


Dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd als een Nieuwsflits op Blogcritics Magazine op 10 februari 2010.
Copyright © R. Kossover, 2010. Zie Ruvy’s Blog.

door R. Kossover


Op een maandagavond (8 februari 2010), gaf de Israëlische vice-minister van Buitenlandse Zaken Danny Ayalon een lezing aan de Universiteit van Oxford, voor een woedende menigte van studenten, docenten en anderen. De manier waarop hij werd lastiggevallen door velen uit het publiek is vrij standaard voor wat Israëli’s te verduren krijgen op universiteiten tijdens discussies over Israël.

Het volgende artikel uit de Jerusalem Post bevat een video met beelden van deze bedreigingen en intimidaties. Volgens de Post, schreeuwde één van de moslims toen hij de collegezaal verliet, “Itbáh al yahud!” – “Slacht de Joden!”. Uit het artikel:

Ayalon heeft het overwogen om een aanklacht in te dienen, voordat de politie met hun onderzoek begon. “Dit toont ons nieuwe beleid ten aanzien van haat en racisme en we zullen een nultolerantie handhaven wat betreft anti-semitisme, iets dat allang geleden had moeten gebeuren”, zei de onderminister van Buitenlandse Zaken.

In het Verenigd Koninkrijk, zijn er wetten die ophitsing en haatdragende taal verbieden alsmede wetten die ervoor zorgen dat individuen gedagvaard kunnen worden voor een burgerrechter als dergelijke taal in het openbaar wordt gebezigd. Als de vice-minister van Buitenlandse Zaken de aanklacht doorzet – laat hij hiermee zien, en niets anders, dat de constante ophitsing tot jodenhaat door de Wahhabi niet langer wordt getolereerd door Joden die het Verenigd Koninkrijk bezoeken.

Volgens dit artikel van Arutz Sheva, was het “Itbáh al yahud” niet de enige bedreiging die vice-minister Ayalon te horen kreeg in Oxford. Een student schreeuwde “wij zullen met jou hetzelfde doen wat we gedaan hebben met Milosevic”, waarmee hij de voormalige Servische premier bedoelde die stierf tijdens de Balkan oorlogsrechtszaak in Den Haag. Verscheidene studenten probeerden Ayalon fysiek aan te vallen, maar werden belet door de beveiliging.

Gezien het feit dat Geert Wilders gedaagd is voor het belasteren van Moslims, is het bestraffen van een moslim in Oxford die “slacht de joden!” schreeuwt, op basis van aanzetten tot haat, alleen maar eerlijk.

Het wordt tijd om joden-haters de consequenties van hun haatdragende taal te laten voelen in rechtbanken. Sue the bastard!

De video met beelden van de beledigingen en onderbrekingen tijdens de toespraak van Michael Oren.

httpv://www.youtube.com/watch?v=OcaryZbL3gE&feature=related

De Video met beelden van de beledigingen en onderbrekingen tijdens de toespraak van Danny Ayalon.

httpv://www.youtube.com/watch?v=YQ1z8dgMYO0

Zie ook de video van Pat Condell over de Geert Wilders rechtszaak en Moslims.


Mazzeltov,

Crethi Plethi

Email Email Print Print

Comments are closed.


avatar

Quotes and Sayings

About the Region, Islam and cultural totalitarianism...

    There is no such thing as ‘Palestine’ in history.

    — Philip Hitti, Arab-American Princeton University historian, As testified before the Anglo-American Committee of Inquiry, 1946

Weather Forecast

Middle East region weather forecast...

CRETHIPLETHI.COM - ONLINE MAGAZINE COVERING the MIDDLE EAST, ISRAEL, the ARAB WORLD, SOUTHWEST ASIA and the ISLAMIC MAGHREB - since 2009