- crethiplethi - https://www.crethiplethi.com -

Moslimvrouwen en Sharia Wetgeving

 Email [1] |

Vrijdag, 5 Februari 2010 | Arutz Sheva [2] | Door Nonie Darwish | Vertaald door Crethi Plethi

Moslimvrouwen en Sharia Wetgeving

Als u het moeilijk vindt om te geloven dat een vrouw onlangs 40 zweepslagen kreeg in Soedan voor het dragen van (wijde) broeken, lees dan over het leven van vrouwen onder de Shari’a (Islamitische religieuze) wetgeving. Gaza is bijna zover, maar de rest van de wereld is het doel. Dit is een waarschuwing.

Shari’a, dat is de Islamitische wet, beïnvloedt zowel het privéleven als het openbare leven van de vrouw.

In de westerse wereld (met inbegrip van Amerika) eisen steeds meer Moslimmannen dat de sharia wetgeving wordt ingevoerd, volgens welke vrouwen geen echtscheiding kunnen verkrijgen en mannen volledige controle over hun kinderen hebben. Het is verbazingwekkend en verontrustend hoeveel van onze zusters en dochters, die studeren aan Amerikaanse Universiteiten, en in andere delen van de westerse wereld moslimmannen trouwen en zichzelf en hun kinderen argeloos aan de shari’a wetgeving onderwerpen.

Door deze informatie openbaar te maken, hoop ik te voorkomen dat de oplettende Amerikaanse, maar ook andere vrouwen slaven worden onder shari’a wetgeving:

1. In het Islamitische geloof is het toegestaan, dat een moslimman met een kind trouwt die nog maar 1 jaar oud is, en het huwelijk mag bekrachtigd (dwz. seksueel contact) worden [3] als ze nog maar 9 jaar oud is.
2. Aan de familie van de bruid wordt een bruidsschat gegeven in ruil voor de vrouw die nu een slaaf wordt van haar man.
3. Als een vrouw tijdens haar huwelijk mishandeld wordt, mag en kan ze niet scheiden van haar man.
4. Om een verkrachting te bewijzen, moet het vrouwelijke slachtoffer vier mannelijke getuigen hebben.
5. Een vrouw die verkracht is, moet vaak terug naar haar familie en de familie moet de bruidsschat terugbetalen. De familie heeft daarna het recht om haar te doden (eerwraak [4]) voor het herstellen van de eer van de familie.
6. Echtgenoten mogen hun vrouwen slaan ‘als ze dat willen’ en hoeven niet te zeggen waarom de mishandeling heeft plaatsgevonden.
7. Het is een man toegestaan om met maximaal 4 vrouwen te trouwen en daarnaast een tijdelijke vrouw te hebben voor een beperkte periode naar eigen goeddunken.

Het doel van radicale Islamisten is de shari’a-wetgeving op te leggen aan de wereld, hiermee delen ze de Westerse wetgeving en vrijheid in tweeën. Als dit gebeurt, zal het de Westerse beschaving vernietigen. Westerlingen nemen in het algemeen aan dat alle religies het respect en de waardigheid van elk individu bevorderen. De Islamitische Wet (shari’a) leert echter dat de niet-moslims in deze wereld moeten worden onderworpen of gedood.

Vrede en welvaart voor je eigen kinderen is van minder belang dan de garantie dat de Islamitische Wet alles regelt overal in het Midden-Oosten en uiteindelijk in de hele wereld.

Terwijl Westerlingen de neiging hebben om te denken dat alle religies één of andere vorm van ‘de gouden regel’ aanmoedigen, leert de sharia twee systemen van ethiek – één voor moslims en één voor niet-moslims. Voortbordurend op tribale praktijken uit de zevende eeuw na chr., moedigt de Shari’a de mensen aan die willen nemen van anderen en die anderen onderwerpen.

Terwijl westerlingen geneigd zijn te denken dat religieuze mensen een persoonlijke kennis van en relatie met God willen ontwikkelen, bepleit de Shari’a het doden van de mensen die moeilijke en kritische vragen stellen.

Het is moeilijk voor te stellen, dat in deze tijd en in deze eeuw, Islamitische geleerden het erover eens zijn dat degenen die de islam bekritiseren of ervoor kiezen om geen moslim meer te zijn moeten worden gedood. Helaas is het zo, dat terwijl wij spreken van de noodzaak voor een Islamitische reformatie en in het Westen zelfs overgenomen wordt door velen, deze woorden door middel van intimidatie in het Midden-Oosten het zwijgen worden opgelegd.

Terwijl westerlingen gewend zijn dat na verloop van tijd religieuze tolerantie toeneemt, worden er in Egypte en elders oliedollars gebruikt om een zeer intolerante vorm van politieke Islam te laten groeien.

In de komende twintig jaar zullen er genoeg Islamitische kiezers in de VS zijn om hun eigen President te kiezen! Wees gerust, ze zullen het doen… U kunt zien hoe zij al verschillende steden in de VS hebben overgenomen. Dearborn Michigan is er één van… en er zijn er meer.

Het is jammer dat zovelen de moslims als vreedzaam zien en sommige zijn dat ook, maar tegelijk hebben ze een leger dat bereid is om bloed te vergieten in naam van de Islam. Terwijl Amerika bezig is om het christendom uit alle openbare plaatsen weg te werken en God uit het leven van de kinderen te wissen, zijn de moslims van plan om een grote Jihad op Amerika los te laten.


About the Author:

Nonie Darwish [5] is een schrijfster, voormalig redacteur en vertaler. Geboren en getogen in Egypte, woont ze al meer dan twee decennia in de VS. Nonie is onlangs begonnen met de arabsforisrael website [6]. Ze is ook regelmatig uitgenodigd om te spreken op universiteiten en voor andere doelgroepen.

Darwish werd geboren in Caïro en bracht haar jeugd door in Egypte en Gaza voordat ze emigreerde naar Amerika in 1978. Ze was toen acht jaar oud. Haar vader stierf toen hij leiding gaf aan undercover aanvallen op Israël. Hij was als hoge Egyptische militaire officier gestationeerd in Gaza met zijn gezin. Toen hij stierf, werd hij beschouwd als een “Shahid”, een martelaar voor de Jihad. Door zijn postume status als martelaar verdienden Nonie en haar familie een hoge positie in de Islamitische samenleving. Maar Darwish ontwikkelde op vroege leeftijd al een kritische blik richting de Islam. Ze onderzocht haar eigen Islamitische cultuur en opvoeding en keerde de Islam de rug toe.

Nonie Darwish heeft onlangs meegewerkt aan het boek “Cruel and Usual Punishment: The Terrifying Global Implications of Islamic Law”. Daarin waarschuwt ze voor de binnensluipende Shari’a wetgeving – wat het is, wat het betekent en hoe het tot uiting komt in Islamitische landen.